Stafett på staffeli - 08 og 09 - 2016

August og september 2016


Amund Hagen

Setervegen over VåttåhauganTeknikk: Akryl


Beskrivelse: Maleriet viser et parti av den gamle setervegen som ble brukt ved setring i fjellområdene sør for Oppdal. Vegen er i dag populær blant turgåere.


Malt av: Amund Hagen, Oppdal.  Født i 1947, oppvokst på Stølen Oppdal.


Kunstutdannelse: 2 semester ved Kunstskolen i Trondheim 1968/69, hovedlærer Roar Wold.  Mange senere kurs bl.a.: Kurs i oljemaling med Roar Matheson Bye på Røros.  Flere akvarellkurs med norsk/amerikanske Kari-Unn Paye i Ørland og Trondheim. Pastellkurs med den anerkjente engelske pastellkunstner Jackie Simmonds i Bergen.


Utstillinger: Har hatt flere separatutstillingers i heimbygda Oppdal, samt i Tingvoll og Stryn. Har utført utsmykningsoppgaver ved Trondheim Lufthavn. Har illustrert lærebøker for Universitetsforlaget. Er fast leverandør av tegninger til forfatter Hans Olav Løkkens bokserie "Stjørdalens Krønike". Løkken, som er født og oppvokst på Dombås, er nå i gang med bok nr. 16. Har også illustrert  Løkkens kapitler i bokverket "Nordisk Kriminalkrønike".


Bildet står på staffeliet i biblioteket i august og september.


Kunstverk i 2016

Ein ny gjest i denne utgåva av staffelistafetten...Dette er ein plass for bileta på staffeliet som står i biblioteket på Dombås.

Det blir verk for einkvar smak. Følg med på heimesida for meire informasjon framover.


 


Stafett på staffeli

COPYRIGHT © 2018   |   ALL RIGHTS RESERVED

dovre lesja kunstforeining  |  web: iguan design