Budsjord

Dovre Lesja kunstforening

 

 

 

Det er lett å verta medlem i kunstforeninga!

Ta kontakt i dag.

 

 

Meld deg inn her

 

 

 

 

 

Les mer om Budsjord på deres hjemmeside!

Temakveld på Budsjord - pilegrimsgarden

tekst: Eldbjørg Nyborg foto: Eldbjørg Nyborg

Velkommen inn i eventyret

 

Det er som å skride inn i eventyret når hus etter hus åpenbarer seg i mørket på gamle Budsjord i Dovre. Fakkelboksene leder oss gjennom en trang passasje og inn på tunet. I huset innenfor huset innenfor huset finner vi akkurat det vi håper på: Varme på peisen, gløgg i koppen og dekket bord.

 

Det er fredag kveld før advent og en liten revolusjon. Budsjord bruker jo å være stengt hele vinteren, men da eieren Erik Fenstad Langdalen fikk forespørsel fra kunstforeningen i Dovre og Lesja, ble tradisjonen brutt. La oss håpe at det blir en ny tradisjon med god mat og spennende foredrag om arkitektur på Budsjord hver vinter. 

 

Erik har et professorat og underviser på Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Denne gangen har han fått foredragets tittel fra kunstforeningen: Fra Budsjord til Viewpoint. Med glimt fra kunst og natur tar han oss gjennom århundrene som har gått. Hans tanker om utviklingen videre i lokalsamfunnet vårt engasjerer tilhørerne så sterkt at er vi ikke ferdig så er vi fremdeles i den varme peisestua på Budsjord.

COPYRIGHT © 2018 | ALL RIGHTS RESERVED

dovre lesja kunstforeining | web: iguan design