Program

Program

Her er vårprogrammet.

Følg med for oppdateringer.


Velkommen til ein ny og innhaldsrik bolk med kunstforeninga.

foto: Eldbjørg Nyborg

Til alle våre medlemmer


Her følger en del informasjon om planer kunstforeningen har framover:


  • 12.06.19: Ettermiddagstur til Lady Dala Pizzeria i Åmotsdalen ved Oppdal. I tillegg til pizza varter vertskapet opp med diktlesning og operasang! Prisen er 450 kr. Vi satser på å bruke privatbiler på denne turen. Påmelding Innen 5. juni. Vi drar fra Sentralplassen kl. 17.00 i privatbiler. De som ønsker skyss, betaler 50 kr til sjåføren de sitter på med.

  • 02.08.19: Tur til Gålå der Killi-Olsen er utstiller under Peer Gynt-stevnet. (Vi lyktes dessverre ikke med å få til turen til Sandbu). Utstillingen er i Galleri Låven, Peer Gynt Arena, Gålå.

  • 31.08-01.09.19: Medlemstur til nordvest-landet. Merk at turen er utsatt ei uke i forhold til tidligere informasjon! Søndag lunsjer vi på Wolstad gård. Vi planlegger å besøke kunstnerne Britt Ragna Westhagen og Gunn Mostøl. Vi overnatter på Rosvang Gaard, et lite og intimt hotell med 20 overnattingsplasser, gourmetkjøkken og koselig og høy standard. Påmeldingngsfrist her er 15. juli. Ettersom plassene er begrenset, gjelder prinsippet: Første mann til mølla». Dere må gjerne begynne å melde dere på, men dere får mer informasjon om turen og priser i forbindelse med ny informasjonsutsendelse i juni. Påmelding kan sendes til Solveig Anmarkrud, tlf.: 990 97 880.

  • 05.10.19: Tur til Ilsetra i Øyerfjellet der galleri Zink har utstilling. Medlemmer av kunstforeningen får 15% rabatt på innramming hos galleri Zink.

  • 18.10.19: 10-årsjubileum for Dovre og Lesja Kunstforening. Medlemsmøte med middag på Trolltun.


Mvh Dovre og Lesja Kunstforening v/ Solveig Anmarkrud, sekretær

Dombås 12.05.2019

Turen til Urnes var ei fantastisk oppleving.

Det er berre å anbefale!

”Å Vestland, Vestland!  når eg ser deg slik med fagre fjell og fjord og tronge vik........”


Slik startar songen skrive av Tore Ørjasæter. Den skal syngast med varme står det på notebladet, og varme om hjartet blei nok dei fleste av oss då vi kom køyrande ned mot Fortun, og Vestlandet viste seg i sin beste vårlege prakt med blomstrande frukttre, smal stille fjord og bratte fjell framleis med

snø på toppane. Turen vår til Walaker hotell og Urnes var i gang.


foto: Eldbjørg Nyborg

COPYRIGHT © 2018   |   ALL RIGHTS RESERVED

dovre lesja kunstforeining  |  web: iguan design